Hírek

Vendégjáték Nagyváradon

Nagyváradon mutatjuk be a KAMPF című előadásunkat február 21-én, vasárnap 19 órától a Szigligeti Stúdióban.

Tavaszi áldozat Andrea Gavriliu rendezésében

Andrea Gavriliu rendezésében és koreográfiájában készül évadunk harmadik produkciója, a Tavaszi áldozat című táncszínházi előadás. Az alkotók a kortárs tánc nyelvén fogalmazzák újra Igor Sztravinszkij zeneművét és kortárs kontextusba adaptálják a feldolgozott ősi pogány mítoszt. 

Budapesten és Marosvásárhelyen játszik az M Studio

Két előadással turnézik társulatunk február 3-6. között. Budapesten a Bakelit Multi Art Centerben mutatjuk be a Kampf és Személyazonosság című előadásokat, Marosvásárhelyen pedig a Személyazonosság lesz látható. 

A tenger vonzásában

Horațiu Mihaiu rendezésében és Mălina Andrei koreográfiájában készül a legújabb előadásunk. A tenger című produkciót február 16-án mutatjuk be a Háromszék Táncstúdióban.

Próbákon legfontosabb a jókedv

Fehér Ferenc koreográfus neve ismerősen cseng a szentgyörgyi közönségnek, hisz két előadást is rendezett az M Studio Mozgásszínház társulatánál, a Kampf és a Személyazonosság című produkciót. A budapesti művész, aki Brazíliától Iránig, Oroszországtól az Egyesült Államokig nagyon sok helyen dolgozott már, november végén az M Studio által szervezett Flow Fesztiválon mutatta be két előadását a szentgyörgyi közönségnek. 

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2024. április 23. 20:30 óra
FIRE FLOW / Főtér (Szent György Napok)