Hírek

Online bemutatóra készül az M Studio

December 15-én kerül sor az M Studio új produkciójának bemutatójára. A Pam param előadás koreográfusa Andrea Gavriliu, jegyek már kaphatók az eventim.ro oldalán.

Új év, új lendület az M Studiónál

Bemutatóra készül az M Studio: a Pam param c. előadást, a decemberi online premiert követően, januárban már közönség előtt is játssza a társulat.
Annak ellenére, hogy a 2020-as év nagy részét a járványügyi korlátozások határozták meg a kulturális tevékenységek terén is, az M Studio megpróbált alkalmazkodni és lehetőséget találni a nézőkkel való kapcsolattartásra.

Az M Studio szeptemberben is házhoz viszi a PYRO-t

A PYRO c. tűzzsonglőr show-val kezdi a szeptembert az M Studio társulata. A hónap első felében Sepsiszentgyörgyön és környékén játsszák a produkciót, szeptember végén Kolozs megyei kis településekre látogatnak el, a Shoshin Színházi Egyesület partnereként.

PYRO a KaravanAct Fesztiválon

A Shoshin Színházi Egyesület augusztus 17–22. között szervezi meg a KaravanAct Fesztivál negyedik kiadását, melynek keretében fellép az M Studio is: PYRO c. tűzzsonglőr produkciójukat négy erdélyi helyszínen mutatják be. Az erdélyi turnét a Bethlen Gábor Alap támogatja.

Szabadtéri tűz show-t mutat be az M Studio

Házhoz viszi az M Studio a minőségi szórakozást: különleges tűzzsonglőr produkcióra készül a társulat, melyet június 26. – július 14. között, Sepsiszentgyörgy különböző negyedeiben, terein mutat majd be.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2021. március 05. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió
2021. március 07. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió
2021. március 14. 19:00 óra
To_R / Háromszék Táncstúdió
2021. március 21. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió
2021. március 28. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió