Hírek

Fesztiválok, turnék, új produkciók, nemzetközi projektek -19. évadát kezdi az M Studio

Két új bemutatóval gazdagodik az M Studio repertoárja a 2023/2024-es évadban. Szeptember és október folyamán fesztiválokon és hazai turnékon vesz részt a társulat, illetve lesz szabadtéri FIRE FLOW és sor kerül az első a Beyond Front@: Bridging Periphery - Creative Europe nemzetközi projekt első workshop sorozatára is.

OPEN CALL | Beyond Front@ programcsomag

Az M Studio egy nemzetközi együttműködési projektben is partner, amelynek keretében a 2023-2026 periódusban számos olyan programsorozat szervezője és lebonyolítója lesz, amelynek elsődleges célja a Közép-Európai kortárs táncszcéna képviselőinek összekapcsolása.

Új szabadtéri bemutatóra készül az M Studio

Június 23-án, Sepsiszentgyörgy Főterén kerül sor az M Studio legújabb tűzzsonglőr produkciójának, a FIRE FLOW-nak a bemutatójára. A társulat ugyanakkor június 19-én illetve 20-án Craiován is játszik.

Fesztiválok, Színházi Olimpia és további izgalmas projektek színesítik az M Studio májusi programját

Debrecenbe, Veszprémbe, Budapestre, Jászvásárba és a bulgáriai Plovdivba látogat el az M Studio május folyamán. Az idei év legmozgalmasabb periódusára készülünk.

Az M Studio LIFT előadása a Veszprém-Balaton 2023 programjában

Február 21-én Veszprémben játszik az M Studio, az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében. A vendégjáték a Forte Társulat támogatásában valósul meg.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2023. szeptember 30. 19:00 óra
Lift / Eger, XII. Egri Sztúdiószínházi Táncfesztivál
2023. október 10. 21:00 óra
FIRE FLOW / Főtér