Hírek

Novemberi programok

November folyamán, a stúdió előadásaink mellett, az online térben is erőteljesen jelen leszünk.

16. évadát kezdi az M Studio

Szeptember-október periódusban műsoron tartják a Pappa mia, a Pam param, a LIFT előadásokat valamint PYRO tűzzsonglőr produkciókra kerül sor Sepsiszentgyörgyön és környékén. A LIFT előadást Bukarestben és a Santo Domingó-i Edanco Nemzetközi Kortárs Táncfesztiválon mutatják be.

MEETINGS - Közösségi táncprojekt bemutatója az M Studiónál

Ermira Goro vezetésével közösségi táncprojekt valósul meg július 2-9. között Sepsiszentgyörgyön. Az egy hetes workshopon hivatásos színészek és amatőr résztvevők alkotnak egy közös tánc-happeninget, amelyet július 9-én mutatnak be a Háromszék Táncstúdióban.

Mozgalmas nyárra készül az M Studio

Az M Studio társulata programokban gazdag időszakra készül május-július periódusban. Két új produkció próbái kezdődnek el, magyarországi és hazai helyszíneken játszanak, a tánc világnapját ünnepelik egy rendhagyó projekt keretében illetve megszervezésre kerül a társulat 15 éves fennállásának évfordulójára tervezett rendezvénysorozat első része.

Új év, új lendület az M Studiónál

Bemutatóra készül az M Studio: a Pam param c. előadást, a decemberi online premiert követően, januárban már közönség előtt is játssza a társulat.
Annak ellenére, hogy a 2020-as év nagy részét a járványügyi korlátozások határozták meg a kulturális tevékenységek terén is, az M Studio megpróbált alkalmazkodni és lehetőséget találni a nézőkkel való kapcsolattartásra.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2021. december 11. 19:00 óra
Pappa mia! / Háromszék Táncstúdió
2021. december 26. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió