Hírek

Budapesten és Marosvásárhelyen játszik az M Studio

Két előadással turnézik társulatunk február 3-6. között. Budapesten a Bakelit Multi Art Centerben mutatjuk be a Kampf és Személyazonosság című előadásokat, Marosvásárhelyen pedig a Személyazonosság lesz látható. 

A tenger vonzásában

Horațiu Mihaiu rendezésében és Mălina Andrei koreográfiájában készül a legújabb előadásunk. A tenger című produkciót február 16-án mutatjuk be a Háromszék Táncstúdióban.

Próbákon legfontosabb a jókedv

Fehér Ferenc koreográfus neve ismerősen cseng a szentgyörgyi közönségnek, hisz két előadást is rendezett az M Studio Mozgásszínház társulatánál, a Kampf és a Személyazonosság című produkciót. A budapesti művész, aki Brazíliától Iránig, Oroszországtól az Egyesült Államokig nagyon sok helyen dolgozott már, november végén az M Studio által szervezett Flow Fesztiválon mutatta be két előadását a szentgyörgyi közönségnek. 

A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat

A Saul fia vasárnap éjszaka Golden Globe-díjat nyert a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában. Ezúton is gratulálunk társulatunk színészének, Orbán Leventének, valamint a film egész stábjának! 

Az M Studiotól a Saul fiáig

Magyarországon és Romániában egyaránt nagy visszhangot váltott ki, hogy a Nemes Jeles László által rendezett Saul fia című film kapta az idei Aranyglóbusz-díjat. Az egyik főszereplő Molnár Levente, a kolozsvári Állami Magyar Színház színművésze, de háromszéki vonatkozása is van az alkotásnak: a sepsiszentgyörgyi M Stúdió Mozgásszínház társulatának tagja, Orbán Levente is játszik benne. Vele beszélgettünk röviden a filmről és a díjról.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások