Jóemberek az M Studiónál


Jóemberek címmel mutatjuk be legújabb produkciónkat 2017 február 21-én. A táncelőadás Bezsán Noémi rendezésében készül.
 

Az előadás Bezsán Noémi fiatal koreográfus első közös munkája a társulattal, aki nagy kihívásként élte meg, hogy az általa képviselt mozgásvilágot összhangba hozza az M Studio színészeinek eddigi tapasztalataival. Az előadás megalkotására Mihail Bulgakov A Mester és Margarita című regényének egyik alapgondolata inspirálta, mely szerint „Rossz ember nincs a világon.” Az előadás magja és kiindulópontja ezen egyszerű kijelentés köré épül: minden ember jó, senki sem rossz, csak boldogtalan – fogalmazott a rendező a sajtótájékoztatón. 

Az előadás emberek találkozása egymással. Ezek a találkozások különbözőképpen csapódnak le az egyénben. Mivel a találkozás létrejötte egyben a személyes komfortzónából való kilépést jelenti, magával hozza az ütközés, a sérülés lehetőségét is. “Mi ezekben a találkozásokban keresgéltük egymást, magunkat. A díszlettel is azt a kérdést hangsúlyozom, hogy egy élet, egy út vajon hogyan fér össze a másik emberével, mindeközben hogyan maradok önmagam, hogyan marad meg a gyermeki tisztaságom, ami maga az öröm.” – fogalmaz a rendező. A találkozások lehetőségeit nem konkrét történetként mesélik el, az előadás érzetek és képek kollázsa.

A Jóemberek című új előadásunk bemutatójára február 21-én, kedden 19 órától kerül sor a Háromszék Táncstúdióban, a következő előadást március 4-én játsszuk. Jegyek a Kulturális Szervezőirodában kaphatók (tel. 0267-312104, 0728-083336).

Online Jegyvásárlás
Következő előadások