Hírek

A tenger vonzásában

Horațiu Mihaiu rendezésében és Mălina Andrei koreográfiájában készül a legújabb előadásunk. A tenger című produkciót február 16-án mutatjuk be a Háromszék Táncstúdióban.

Próbákon legfontosabb a jókedv

Fehér Ferenc koreográfus neve ismerősen cseng a szentgyörgyi közönségnek, hisz két előadást is rendezett az M Studio Mozgásszínház társulatánál, a Kampf és a Személyazonosság című produkciót. A budapesti művész, aki Brazíliától Iránig, Oroszországtól az Egyesült Államokig nagyon sok helyen dolgozott már, november végén az M Studio által szervezett Flow Fesztiválon mutatta be két előadását a szentgyörgyi közönségnek. 

A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat

A Saul fia vasárnap éjszaka Golden Globe-díjat nyert a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában. Ezúton is gratulálunk társulatunk színészének, Orbán Leventének, valamint a film egész stábjának! 

Az M Studiotól a Saul fiáig

Magyarországon és Romániában egyaránt nagy visszhangot váltott ki, hogy a Nemes Jeles László által rendezett Saul fia című film kapta az idei Aranyglóbusz-díjat. Az egyik főszereplő Molnár Levente, a kolozsvári Állami Magyar Színház színművésze, de háromszéki vonatkozása is van az alkotásnak: a sepsiszentgyörgyi M Stúdió Mozgásszínház társulatának tagja, Orbán Levente is játszik benne. Vele beszélgettünk röviden a filmről és a díjról.

Temesváron játszik az M Studio

Temesváron tart vendégjátékot január 18-án, hétfőn este 7 órától a sepsiszentgyörgyi M Studio. A Csiky Gergely Állami Magyar Színház meghívására a Fehér Ferenc rendézésben készült Kampf c. előadást tekintheti meg a közönség. Azok a tisztelt nézők, akik nem tartózkodnak Temesváron, de látni szeretnék az előadást, a temesvári rádió honlapján az alábbi címre kattintva élő adásban megtekinthetik produkciónkat:  http://radiotimisoara.ro/video-studio/ 

Online Jegyvásárlás
Következő előadások