Hírek

Az M Studiotól a Saul fiáig

Magyarországon és Romániában egyaránt nagy visszhangot váltott ki, hogy a Nemes Jeles László által rendezett Saul fia című film kapta az idei Aranyglóbusz-díjat. Az egyik főszereplő Molnár Levente, a kolozsvári Állami Magyar Színház színművésze, de háromszéki vonatkozása is van az alkotásnak: a sepsiszentgyörgyi M Stúdió Mozgásszínház társulatának tagja, Orbán Levente is játszik benne. Vele beszélgettünk röviden a filmről és a díjról.

Temesváron játszik az M Studio

Temesváron tart vendégjátékot január 18-án, hétfőn este 7 órától a sepsiszentgyörgyi M Studio. A Csiky Gergely Állami Magyar Színház meghívására a Fehér Ferenc rendézésben készült Kampf c. előadást tekintheti meg a közönség. Azok a tisztelt nézők, akik nem tartózkodnak Temesváron, de látni szeretnék az előadást, a temesvári rádió honlapján az alábbi címre kattintva élő adásban megtekinthetik produkciónkat:  http://radiotimisoara.ro/video-studio/ 

Izomzene, testszínház

Erdélyi Riport, 2015. 12. 16.

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte a sepsiszentgyörgyi M Studio mozgásszínház, vendégelőadásokkal és az eddig talán legsikeresebb saját produkcióval örvendeztették meg a helyi közönséget a Flow fesztiválon. A jubileum meghívottja volt a budapesti Frenák Pál Társulat. Birdie című előadásuk sajátos hullámhosszára hangolódhattak rá az érdeklődők. A látottakat, hallottakat Fám Erika méltatja.

Szabó Janka: Back in the line

M Studio – flow fesztivál, Sepsiszentgyörgy - Szabó Janka beszámolója a fesztivál második feléről a Játéktéren 

Az M Studio tizedik évfordulóját ünneplő flow fesztiválnak az utolsó két előadása a HELLÓ, ZOMBI! és a Személyazonosság. Mindkét előadást Fehér Ferenc jegyzi rendezőként-koreográfusként: a képekben és testben való fogalmazásmód, a minimális eszközhasználat, a jelenetek tempójának váltakoztatása jellemző mindkettőre.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások