Vendégjáték Székelyudvarhelyen


Március 2-án Székelyudvarhelyen mutatjuk be A Jó, a Rossz és a K**va Anyád című előadásunkat Fehér Ferenc rendezésében. 

A 2016 decemberében bemutatott A Jó, a Rossz és a K**va Anyád című produkció a Hevesi Sándor- és Lábán Rudolf-díjas Fehér Ferenc harmadik közös munkája a társulattal. Az előadás fő forrásaként a humort jelöli ki, és a közismert filmes műfajjal, a westernnel kísérletezik. A történet egyszerű. Egy kis közösségről szól, akik mindennapjaikat egymás közt élik meg és élik túl. Az unalom elűzésére egymást szórakoztatják. A mulatságnak és a párbajoknak itt hatalmas szerepe van. A társadalom nem kívánatos "fuck off bandái" és perditái kerültek ebbe a nem akármilyen kisvárosba, aminek a neve El Perdido. 

Az itt megjelenő sajátos hangzásvilág és koreográfia a groteszkké tágított színészi játékban olvad össze, és egy új műfaj, a táncszínházi western résztvevőjévé avat. Történetmesélés helyett inkább képekben, praktikus, egyszerű ötletekben gondolkodik a rendező, melyek egy pontos belső logika alapján fűződnek egymáshoz. A produkció mozgásvilága a színészek saját mozgásnyelvét és Fehér Ferenc jellegzetes egyéni stílusát ötvözi.

Az előadás március 2-án, csütörtökön 19 órától tekinthető meg a Székelyudvarhelyi Művelődési Házban. Jegyek a Művelődési Ház jegypénztárában kaphatók, a jegyek ára egységesen 15 lej. Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások