Hírek

Decemberi programjaink

Marosvásárhelyen, Gyergyószentmiklósón és Kassán is tartunk vendégjátékot december folyamán valamint legújabb produkciónkat, a Frenák Pál rendezésében készült To_R előadásunkat is játsszuk itthon.

FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál

November 22-26. között kerül megrendezésre a FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál Sepsiszentgyörgyön. A rendezvény célja, hogy értékteremtő előadások és programok által betekintést engedjen a kortárs európai tánc- és mozgásszínház különböző irányzataiba. Az idei fesztivál központi témája a mozgás és vizualitás kapcsolata.
 

 

FLOW2 - Tánc és mozgás Sepsiszentgyörgyön

November 22-26. között kerül megrendezésre a Flow Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál második kiadása, amelynek keretén belül öt vendégelőadásra, az M Studio új produkciójának bemutatójára, fotókiállításra valamint közönségtalálkozókra is sor kerül.
 

A kultúra házhoz jön! - Tűztánc Sepsiszentgyörgyön

Társulatunk tagjai tűzzsonglőr mutatványokkal vesznek részt a projektben, amely a Közösség éve programsorozat keretén belül valósul meg.

Tűztánc a XII. Nemzetiségi Színházi Kollokviumon

Október 14-én, szombaton tűztáncot mutatott be társulatunk a XII. Nemzetiségi Színházi Kollokvium keretében, Gyergyószentmiklóson.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások