A fiúk a liftben már csak ilyenek

Fehér Ferenc táncművész-koreográfus ezidáig három sikeres produkciót jegyez a társulat repertoárjában, a Kampf (2013), a Személyazonosság (2015) és A Jó, a Rossz és a K**va anyád (2016) c. előadásokat rendezte. A most készülő Lift c. produkciót az előzőekhez képest még intenzívebb és innovatívabb mozgásvilág, illetve sajátos térhasználat jellemzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A három szereplő, Deák Zoltán, Szekrényes László és Veres Nagy Attila mindössze kétszer két méteres térben játssza az előadást. A kis játéktér olyan sűrített struktúrát és erőteljes dinamikát eredményez, amely egy percig sem hagyja pihenni sem a színészt, sem a nézőt.

A Lift c. előadást február 22-én, csütörtökön 19 órától mutatjuk be a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban. A premiert követően Sepsiszentgyörgyön február 24-én, március 10-én és 27-én, a színház világnapja alkalmával lesz műsoron az előadás, amelyet március 7-én Szabadkán, a Kosztolányi Dezső Színházban is bemutatunk.

A bemutatóra 5 lejes helyjeggyel érvényesek az Ábel bérletek, helyet előjegyeztetni, jegyet vásárolni a Kulturális Szervezőirodában (tel. 0267-312104) és a www.biletmaster.ro oldalon lehet. Az előadás 14 éven aluliaknak nem ajánlott.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások