Újvidéken és Szabadkán játszik az M Studio

Társulatunk először lép fel Újvidéken, ahol az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával március 6-án (kedden) a Frenák Pál Társulattal koprodukcióban készült To_R c. előadást játsszuk az Újvidéki Színházban 19 órától.
Az előadás egy elképzelt festenről, összejövetelről, a képzelt világ és a nyers realitás közötti bolyongásról, az elhallgatott és a kimondhatatlan minőségéről, a látszólagos őrület és a valóság viszonyáról beszél.

   

Március 7-én (szerdán) Szabadkán mutatjuk be legújabb produkciónkat, a Liftboys will be boys c. előadást, melyet február 22-én mutattunk be Sepsiszentgyörgyön. Fehér Ferenc koreográfus ezúttal rendhagyó térhasználattal él, a három szereplő, Deák Zoltán, Szekrényes László és Veres Nagy Attila mindössze kétszer két méteres térben játssza az előadást. A kis játéktér olyan sűrített struktúrát és erőteljes dinamikát eredményez, amely egy percig sem hagyja pihenni sem a színészt, sem a nézőt. A produkciót a Kosztolányi Dezső Színházban lehet megtekinteni 19:30-tól. 

Online Jegyvásárlás
Következő előadások