Decemberi programjaink

Újra műsoron a Jóemberek c. előadás, melynek koreográfiáját Bezsán Noémi jegyzi. Az előadás képek kollázsa jó emberekről, férfiakról és nőkről, melynek középpontjában egy egyszerű gondolat áll: minden ember jó, senki sem rossz, csak boldogtalan
Az előadást december 9-én (szombat, 19:00) a Háromszék Táncstúdióban, 11-én (hétfő, 19:30) a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban valamint 12-én (kedd, 19:00) a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színházban lehet megtekinteni.

 

 

 

 

 


Kassán is színpadra lépünk a Fehér Ferenc rendezésében készült Kampf c. előadással. A Kampf számos hazai és külföldi színház- és táncfesztiválon szerepelt nagy sikerrel az évek során, december 18-án (hétfő) 19 órától a kassai Thália Színházban mutatjuk be a produkciót.

 

 

 

 

 


December folyamán két alkalommal lehet megtekinteni a Frenák Pál koreográfiájában és rendezésében készült To_R c. legújabb produkciót: 14-én (csütörtök) valamint 26-án (kedd) 19 órától a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek már kaphatók a Kulturális Szervezőirodában valamint a www.biletmaster.ro oldalon.
Ugyancsak december folyamán játszunk két előadást A csillagösvény népe c. előadásból, amely a Háromszék Táncegyütes és az M Studio közös produkciója. Az előadásokat december 21-én és 27-én 19 órától lehet megtekinteni a Háromszék Táncstúdióban.

A vendégjátékok megvalósítását a Bethlen Gábor Alap és a Communitas Alapítvány támogatja.

Online Jegyvásárlás