Noutăți

M Studio pleacă în turneu la Cracovia

Pe data de 7 aprilie M Studio va prezenta spectacolul LIFT la Muzeul Cricoteka din Cracovia care documentează viața lui Tadeusz Kantor. Legendarul regizor de teatru polonez Tadeusz Kantor a fondat Cricoteka în anul 1980 care a găzduit compania de teatru Cricot 2. În prezent instituția este un spațiu muzeal dedicat moștenirii artistice al regizorului, precum și sediul permanent al Teatrului de Dans din Cracovia.

M Studio pleacă în turneu în Egipt

Între 1 și 10 martie M Studio pleacă în turneu în Egipt, prezentând producția LIFT în Qena și Cairo. 

M Studio prezintă spectacolul Echoes of Here

M Studio prezintă cel mai nou spectacol al său, Echoes of Here, în coregrafia lui Ermira Goro pe 20 și 21 decembrie în Studioul de Dans din Sfântu Gheorghe. Spectacolul se joacă și pe 26 decembrie.

M Studio continuă proiectul de mobilitate națională la Baia Mare și Craiova

În cadrul proiectului Showcase M Studio, proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), în perioada 20-22 octombrie trupa va prezenta la Baia Mare spectacolele Pam param, Are we human or are we dancers? și Lecția, iar pe data de 1 noiembrie va juca producția Pam param la Craiova. Pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie trupa participă de asemenea la mai multe festivaluri și realizează primul workshop de management de dans din cadrul proiectului internațional Beyond Front@: Bridging Periphery.

OPEN CALL | Serie de programe Beyond Front@

M Studio este partener într-un proiect de cooperare internațională, care va organiza și implementa o serie de programe în perioada 2023-2026, cu scopul principal de a aduce împreună reprezentanții scenei de dans contemporan din Europa Centrală.