PYRO revine în septembrie

Pe 11 septembrie, de la ora 21:00 trupa joacă primul spectacol PYRO la Arcuș, în curtea Castelului Szentkereszty. Producția va fi prezentată în cadrul proiectului Floating Cinema&Theatre, inițiată de contele Elemér Jankovich-Bésán, proprietarul Castelului Szentkereszty și Anna Maria Popa, directorul Teatrului Andrei Mureșanu. Programul complet al evenimentului  se găsește pe pagina de facebook a Teatrului Andrei Mureșanu.

În Sfântu Gheorghe PYRO se joacă pe Piața Libertății de două ori, pe 13 și 18 septembrie, în cartierul Ciucului pe 15 septembrie respectiv pe strada Puskás Tivadar pe 21 septembrie (de la ora 21:30). Pe 29 septembrie producția se joacă în comuna Covasna.

În perioada 24-27 septembrie PYRO va călători în trei sate din județul Cluj, trupa fiind partener în proiectul SPARSE, împreună cu Asociația de Teatru Shoshin. Proiectul SPARSE (Sprijinirea și promovarea artelor în zonele rurale din Europa) sprijină dezvoltarea și supraviețuirea rețelelor de turism rural, prin organizarea unor reprezentații de teatru în zone rurale, unde locuitorii nu au acces la programe culturale. Proiectul este co-organizat de Asociația de Teatru Shoshin (mai multe informații despre proiect pe pagina https://hu.shoshintheatre.com/).

Reprezentațiile din Sf. Gheorghe sunt gratuite. Biletele pentru spectacolul susținut la Arcuș sunt disponibile la Biroul de Organizare (prețul biletului este 10 lei).

Online Jegyvásárlás
Spectacole următoare