M Studio pregătește un nou spectacol în aer liber

Cea mai nouă producție de jonglerii cu foc a trupei se realizează în coregrafia lui Andrei Oțetaru. După succesul producției PYRO din ultimii trei ani, trupa realizează o nouă producție spectaculoasă  de dans cu foc, cu noi instrumente și coregrafii, aduse la viață de actorii trupei. Premiera FIRE FLOW va avea loc pe data de 23 iunie, după care se joacă și pe 24, respectiv 27 iunie, tot în Piața Libertății de la ora 21:30.

PYRO s-a născut în 2020 și a avut aproape 40 de reprezentații atât în diferitele spații ale orașului Sfântu Gheorghe, cât și în alte locații din Transilvania. Ca o continuare a feedback-ului pozitiv și a succesului în rândul publicului, actorii de la M Studio vor vrăji din nou pe cei mici și pe cei mari cu o producție de foc spectaculoasă în imagini și bogată din punct de vedere muzical, cu speranța că va fi primită cu aceeași deschidere de către spectatori.

Muzica este compusă de Alexandru Suciu, iar interpreții sunt László Bajkó, Judith Balázs, György Chirițescu, Zoltán Deák, Katalin Gáll, Eszter Nagy, Emilia Polgár, László Szekrényes și Attila Nagy Veres.

Realizarea producției a fost susținută de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și de Fundația Communitas.

În zilele de 19 și 20 iunie trupa joacă la Teatrul Marin Sorescu din Craiova, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN). În cadrul proiectului de mobilitate națională SHOWCASE M Studio, pe 19 iunie se joacă spectacolul Lecția în coregrafia lui Arcadie Rusu, iar pe 20 iunie spectacolul Are we human or are we dancers?", în coregrafia Ioanei Marchidan. Ambele spectacole pot fi vizionate începând cu ora 17.00.

Online Jegyvásárlás
Spectacole următoare