ÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnep

Ünnep

A cirkusz a varázslatok világa. A lehetetlent lehetővé tevő, az ember félelmeit felszabadító, vágyait gyönyörű formában megjelenítő, különleges szórakoztató műfaj. A sátraikat falvanként felverő vándortársulatoktól, a grandiózus építményekben működő cirkusz-színházakig, sokan és sokféleképpen kápráztatnak el bennünket rendkívüli teljesítményeikkel.
A bohóc-számoktól a zsonglőr mutatványokon át, a légtornász produkciókig, számos különleges attrakció teremti meg azt a képet, amely bennünk a cirkusz világát idézi, bárhol is legyünk a világban.
 
Mindenkinek megvan a maga cirkusza. Kinek melankolikusabb, kinek harsányabb. Van, aki Fellini filmjeinek artistáira vagy a híres cirkuszfilmek heroikus történeteire, s van, aki a lenyűgöző Cirque du Soleil már-már színházi csodáira gondol, amikor erről a különleges világról hall.
 
A mi cirkuszunk a mi fiatal társulatunk cirkusza. Öt fiatal színész és három táncos egyedi kísérlete az ünnep megteremtésére, a játék, s a néző megajándékozása értelmében. Az előadás amelyet készítettünk nem az artistákról, az artisták életéről szól, hanem magunkról, mivel megkíséreltünk mi magunk azzá válni, a magunk testén át megmutatni, artistává lenni a magunk cirkuszában.
Mutatványokat láthatnak majd, játékokat és ünnepet, mindazt, ami a Mi Cirkuszunkat jelenti. Egy fontos kalandot, találkozást ezzel a varázslatos világgal, ünnepet munkánk dicséretére.
 
A bemutató időpontja:  2007. szeptember 28.
 
 
SzínészekBajkó László
Dávid Attila Péter
Fehérvári Péter
Kubánda Lilla-Tünde
Nagy Eszter
Polgár Emília
Szekrényes László
Veres Nagy Attila
RendezőUray Péter
DramaturgGönczi Hunor
Díszlet, jelmezBagoly Zsuzsanna
HangtechnikusVajda Attila
FénytechnikusBedőházi Alpár
ÜgyelőTasnádi Kinga
DíszlettervezőPaseczki Zsolt
ÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnepÜnnep
Online Jegyvásárlás
Következő előadások