Új szabadtéri bemutatóra készül az M Studio

Andrei Oțetaru koreográfiájában készül az M Studio legújabb tüzes produkciója, amelynek bemutatójára június 23-án este 21:30-tól kerül sor Sepsiszentgyörgy Főterén. A társulat korábbi tűzzsonglőr produkciójának, a PYRO-nak a sikere után egy újabb látványos tűztáncot mutatnak be, amelyben új eszközök és új koreográfiák kelnek életre a társulat színészei által. Az új produkciót június 24-én és 27-én is meg lehet tekinteni ugyancsak a Főtéren 21:30-tól.

A PYRO produkciót 2020-ban mutatták be és közel 40 alkalommal játszotta a társulat sepsiszentgyörgyi helyszíneken továbbá más erdélyi városokban is. A rengeteg pozitív visszajelzés és a közönség körében aratott siker folytatásaként ismét egy látványban és hangzásvilágban gazdag tűz produkcióval kápráztatják el a kicsiket és nagyokat az M Studio színészei, amelyet reményeik szerint hasonló nyitottsággal fogadnak majd az érdeklődők.

A produkció zenéjét Alexandru Suciu jegyzi, előadják Bajkó László, Balázs Judith, Chirițescu György, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Polgár Emília, Szekrényes László és Veres Nagy Attila.

A produkció létrejöttét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Communitas Alapítvány támogatta.

Június 19-én és 20-án, a Román Nemzeti Kulturális Alap (Administrația Fondului Cultural Național – AFCN) támogatásával a Craiovai Marin Sorescu Színházban játszik a társulat. A SHOWCASE M Studio nemzeti mobilitási projekt keretében június 19-én az Arcadie Rusu koreográfiájában készült A lecke előadást, június 20-án pedig a Ioana Marchidan koreográfiájában készült Are we human or are we dancers? produkciót mutatják be. Mindkét előadást 17 órától lehet megtekinteni.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások