Novemberi programok

Novemberben műsoron tartjuk a Pappa mia, a LIFT valamint a Pam param előadásainkat, a következő program szerint:

NOV. 12.: Pappa mia | Fehér Ferenc | 19h
NOV. 20.: LIFT | Fehér Ferenc | 19h
NOV. 28.: Pam param | Andrea Gavriliu | 19h

Az előadásokra jegyet váltani a Központi Jegyirodában illetve a www.biletmaster.ro oldalán lehet.
Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a jelenlegi járványügyi szabályok értelmében, a nézőket zöldigazolvánnyal vagy a betegségből való gyógyulást igazoló tanúsítvánnyal tudjuk fogadni. A maszk viselete az előadások teljes időtartama alatt kötelező.

Ugyancsak novemberben kerül sor a FrenÁk Társulat CAGE előadásának online vetítésére, az M STUDIO15 program keretében. A CAGE november 10-én, 18 órától november 11-ig (18 óráig) lesz megtekinthető a Vimeo platformján, ugyancsak itt lehet jegyet váltani a következő linkre kattintva: https://vimeo.com/ondemand/cagefrenak

A CAGE előadást az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatja. Az M STUDIO 15 programcsomagot az Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) és a Bethlen Gábor Alap támogatja.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.” 

November 6-án és 14-én, az Országos Színházfesztivál (FNT) keretében lehet megtekinteni a Pam param és a Pappa mia előadásokat. A két produkciót a fesztivál Alkotás.Tánc kategóriájában vetítik a www.fnt.ro oldalon. 

Online Jegyvásárlás
Következő előadások