Fesztiválok, Színházi Olimpia és további izgalmas projektek színesítik az M Studio májusi programját

Május 2-7. között a debreceni Csokonai Nemzeti Színház színpadán játszik a társulat, a LIFT és a romeo@julia.com előadásokat mutatják be. A debreceni vendégjátékok egy Románia és Magyarország közötti együttműködési, határokon átnyúló kulturális projekt keretében valósulnak meg. Május 3-án és 4-én a Fehér Ferenc koreográfiájában készült LIFT produkciót, május 5-én és 6-án pedig a Fen_Ák koreográfiájában készült romeo@julia.com előadást játssza a társulat.

Márton Imola, az M Studio művészeti vezetője elmondása szerint rendkívüli öröm és lehetőség is egyben a társulat számára egy új nemzetközi projekt részese lenni, amely egy határokon átnyúló kulturális együttműködést és fejlődést céloz meg.

Ugyancsak egy nemzetközi színházi eseményhez, a tizedik alkalommal sorra kerülő Színházi Olimpiára is meghívást kapott a sepsiszentgyörgyi társulat, amely április 1. és július 1. között zajlik Magyarországon. A veszprémi Pannon Várszínház meghívására az M Studio a LIFT, a budapesti Nemzeti Táncszínház vendégeként pedig a romeo@julia.com produkcióval vesz részt a világszínházi találkozón, amelyen 35 ország 200 társulata várja a közönséget, közel 70 helyszínen.

A jubileumi ünnepségen fellép a magyar kortárs tánc kiemelkedő alakja, a Bozsik Yvette Társulat, a ma élő egyik legnagyobb butoh táncos, Tadashi Endo, az Aterballetto együttes - az olasz táncélet egyik meghatározó alakja - valamint a Vertigo Dance Company, az izraeli táncművészet nagykövetei.

A LIFT előadás vendégjátékára május 15-én kerül sor a veszprémi Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Térben, a romeo@julia.com előadást pedig május 17-én, Budapesten, a Nemzeti Táncszínházban játszák.

Május második felében két színházfesztiválon vesz részt a társulat. Május 24-én a Jászvásáron megrendezésre kerülő HazarDance Nemzetközi Táncfesztiválon mutatják be a romeo@julia.com előadást, május 31-én pedig Plovdivban (Bulgária) lépnek színpadra a The Black Box Nemzetközi Táncfesztiválon, a Fehér Ferenc koreográfiájában készült Pappa mia produkcióval. A plovdivi fesztiválon visszatérő fellépő a társulat, 2019-ben a szintén Fehér Ferenc koreográfiájában készült LIFT előadással vettek részt a fesztiválon.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2024. április 23. 20:30 óra
FIRE FLOW / Főtér (Szent György Napok)