Egyiptomban turnézik az M Studio

Március 2-án Kenában (Qena), az International Theatre Festival for Southern Youth eseményre kapott meghívást az M Studio LIFT produckiója. A rangos fesztivált Kairótól a mintegy 570 kilométerre délre fekvő Qena városában rendezik meg, ahol előző években Tunéziából, Olaszországból, Lengyelországból, Franciaországból, Szudánból, Jordániából, Algériából, Nigériából, Indából valamint más országokból is érkeztek produkciók. Az előadást a Qena Kulturális Palota nyári színpadán játsszák.

Március 9-én Kairóban is bemutatják a LIFT előadást, az Egyiptomi Francia Intézet és Románia Egyiptomi Nagykövetségének szervezésében.
A Fehér Ferenc koreográfiájában készült előadás számos nemzetközi táncfesztiválon megfordult már 2018-as bemutatója óta, és olyan országokba is eljutott, mint Irán, Dominikai Köztársaság, Örményország vagy Marokkó.

Az egyiptomi turné létrejöttét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Bethlen Gábor Alap, Egyiptom Kulturális Minisztériuma, Románia Egyiptomi Nagykövetsége és az Egyiptomi Francia Intézet támogatja.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások