Echoes of Here címmel új produkciót mutat be az M Studio

Ermira Goro koreográfiájában készül az M Studio legújabb produkciója, amely a régió gazdag tánc anyagából merít ihletet. A koreográfus már dolgozott együtt az M Studio színészeivel, 2019-ben mutatták be a Variations No. 1 produkciót.

„A koreográfia a mozgás líraiságát hozza felszínre, amely könnyedén ötvözi a hagyományokat a modern világ dinamizmusával. Az előadás a tánc univerzális nyelvéről tesz tanúbizonyságot, ahol minden egyes lépés a történelem és a jelen ritmusa közötti párbeszéddé válik.

Az Echoes of Here nem csupán egy előadás; a mozgás időn átívelő és mindannyiunkat összekötő, tartós erejéről szól. Az emberi tapasztalatot ünnepeljük a tánc magával ragadó nyelvén keresztül, egy olyan közös nyelven, amely visszhangzik mindazok szívében, akik megtapasztalják a varázsát”- foglalja össze a produkció lényegét Ermira Goro, koreográfus.

Az előadás zeneszerzője Jeph Vanger, light design Vangelis Mountrichas
előadók Balázs Judith, Deák Zoltán, Fekete-Gáll Katalin, Nagy Eszter, Szekrényes László és Veres Nagy Attila.

Ermira Goro táncművész, a brit DV8 Physical Theatre volt táncosa, a görög Állami Művészeti Főiskolán végzett, majd a Pratsika Ösztöndíj Alapítvány és az Állami Ösztöndíj Alapítvány (IKY) ösztöndíjasaként New Yorkban tanult és alkotott. Koreográfusként számos országban hozott létre közösségi táncprojekteket illetve előadásokat, mindig új formákat és utakat keresve.

A bemutatóra december 20-án és 21-én kerül sor a táncstúdióban, valamint 26-án is játsszák az előadást. Jegyeket a www.biletmaster.ro oldalon illetve személyesen, a Központi Jegyirodában lehet váltani.

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2024. április 23. 20:30 óra
FIRE FLOW / Főtér (Szent György Napok)