Újra színpadon a Romeo&Julia című előadásunk


Javában zajlanak a Romeo&Julia című előadásunk újítópróbái. A produkciót májusban és júniusban  összesen három alkalommal tekintheti meg a közönség, május 19-én délben 12 órakor, este 19 órakor, valamint június 8-án délben 12 órakor.

E három alkalommal a Montague és Lőrinc barát szerepét játszó Bajkó László helyett ugyanezekben a szerepekben Deák Zoltánt láthatják majd a színpadon.

"A gengszterek Veronájában gyorsak, élesek a kések. A „gang” a minden, az egyén senki. Mintha még férfi és nő sem lenne, mintha csak valahol az öltöny-uniformis, a rezzenéstelenül egyformának tűnő pókerarcok mélyén rejtőzne egy Dajka, egy Lőrinc barát, egy Tybalt, egy Paris... Egy rugóra járnak ők, a vörös és fekete, a forgandó szerencse szabályai szerint. Capuletnek és feleségének a tangója olyan, mint egy kiszámított (zseb)óramű: valaha vérrel telt, mára kicsontozott érzékiség kattog benne feltartóztathatatlanul." Szoboszlai Annamária előadásunkról szóló kritikáját az alábbi linkre kattinva olvashatják.
 

A déli előadásokat mivel a pedagógusok kérésére a sepsiszentgyörgyi líceumok diákjainak is címezzük, ezért a helyek száma e két időpontban korlátozott.

Az előadásra érvényesíthetők az Ábel bérletek, helyet előjegyeztetni, jegyet vásárolni a Kulturális Szervezőirodában és a www.biletmaster.ro oldalon lehet.

 A Kulturális Szervezőiroda nyitvatartási ideje:

Hétfő-Csütörtök: 10-16,
Péntek: 11-13,
valamint előadások előtt egy órával 

telefonszám: 0267-312104

Online Jegyvásárlás
Következő előadások