Újra műsoron a Kampf

A Kampfot 2013-ban mutattuk be, mely a Hevesi Sándor- és Lábán Rudolf-díjas Fehér Ferenc első rendezése volt a társulatunknál. A rendhagyó közös munka mondhatni „sikertörténetet” eredményezett, a produkció számos új kaput nyitott meg az M Studio számára.

Az előadás az eddigi legtöbb fesztiválmeghívást eredményezte, összesen 13 fesztiválon volt látható. A produkció sikerét fontos szakmai elismerések is bizonyítják: a legrangosabb román független színházi seregszemlén, a Független Színházak Országos Fesztiválján (Festivalul Național de Teatru Independent, Bukarest) A legjobb mozgásszínházi előadás díját érdemelte ki 2014-ben, a XXI. Atelier Nemzetközi Színházi Fesztiválon pedig 2015-ben A legjobb koreográfia díját kapta meg. A Kampf-ot eddig kb. 60 alkalommal játszottuk Sepsiszentgyörgyön, valamint romániai és magyarországi helyszíneken.

Az előadást 2017 áprilisában újra műsorra tűzi a társulatunk, április 9-én, vasárnap este 19 órától tekinthető meg a Háromszék Táncstúdióban, Sepsiszentgyörgyön. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával májusban Szabadkán is bemutatjuk.

Jegyek a Sepsiszentgyörgyi Kulturális Szervezőirodán találhatók. 

Online Jegyvásárlás
Következő előadások
2021. január 22. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió
2021. január 24. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió
2021. január 30. 19:00 óra
Pam Param / Háromszék Táncstúdió